Under fem tisdagar har det varit en terrängserie i Glanshammar. Deltagarna får räkna de fyra snabbaste loppen och i tisdags var det avslutning med prisutdelning.

Maria Eriksson har varit med alla fem gångerna och sprang sitt snabbaste lopp på 9.57, som även var personbästa för Maria i det 2.5 km långa terrängspåret. Det räckte till en 2:a plats bland tjejerna. Mycket bra sprunget!

Edwin Nylander kom på en 2:a plats bland killarna efter att även han sprungit in på bästatiden 9.10 under den sista deltävlingen. Johan Ingjald fick ihop tre lopp, men det räckte ändå till en pallplats. Han fick istället glädjas desto mer åt ett finfint lopp i tisdags med sitt snabbaste lopp i Glanshammarsspåret med 8.31. Han var själv väldigt överraskad, då han hade förväntat sig kanske runt 8.45. Det såg riktigt starkt ut! Filip Öhrn sprang två lopp och hade personbästa 9.51 som bäst.

I P15-klassen var Hugo Örn snabbast i tisdags med starka 9.11, men det var det enda loppet för Hugo så det räckte inte till någon pallplats i klassen.

Frida Arenvang vann F11 och Elin Freed vann F13 i överlägsen stil på 1.5 km. Dessa tjejer tränar med ungdomsgruppen i IF Start.

Resultat

Forum

Filmer

Bilder (Del 1 (10 april)Del 2 (17 april), Del 3 (24 april)Del 5 (8 maj))